Noticas IDI

Jornada informativa en línia sobre incentius regionals

L’IDI organitza juntament amb el Centre Balears Europa una jornada informativa sobre incentius regionals, unes ajudes financeres a fons perdut que concedeix l’Estat.

L’objectiu dels incentius és fomentar l’activitat empresarial i orientar la seva localització cap a zones prèviament determinades, a fi de reduir les diferències de situació econòmica al territori nacional, repartir més equilibradament les activitats econòmiques sobre aquest i reforçar el potencial de desenvolupament endogen de les regions.

La jornada, que tendrà lloc el proper dimarts 9 de febrer a les 11h en format en línia, està destinada a les empreses del sector industrial amb projectes d’inversió a partir de 900.000 euros.

Durant la jornada, els tècnics del Centre Balears Europa explicaran el funcionament dels incentius regionals i resoldran dubtes. A més, les empreses interessades podran reservar un assessorament personalitzat que tendrà lloc un cop finalitzat l’acte.

Les empreses interessades a assistir a la jornada us heu d’inscriure en el formulari https://bit.ly/2Lkg0i0

Aquelles empreses interessades a rebre un assessorament personalitzat amb tècnics del Centre Balears Europa heu de reservar cita prèvia a bpino@idi.es.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0187 segons. IDI versió 3.2.0-dev