Noticas IDI

Projecte Galatea, ajudes a empreses innovadores del sector marítim

El projecte GALATEA convoca una sèrie d’ajudes destinades a empreses innovadores del sector marítim amb propostes relacionades amb el creixement blau.

GALATEA té com a objectiu donar suport a projectes d’alt impacte liderats per pimes que permetrà als beneficiaris finançar el desenvolupament de les seves idees o projectes per afrontar els reptes del port intel·ligent, vaixell intel·ligent, drassana intel·ligent i dominis de vigilància marítima.

GALATEA contempla diferents tipus de suports:

- Esquema de vals: obtenció de suport financer directe de fins a 20.000 € si se sol·liciten individualment activitats de desenvolupament i transferència de tecnologia o fins a 60.000 € per pime si es demana en un consorci d’almenys dues pimes per desenvolupar el prototipus o projectes de demostració.

-Serveis de mentoria: els serveis de coaching, operats per socis de GALATEA, tenen com a objectiu facilitar i donar suport a les pimes a realitzar les seves activitats d’innovació i ampliació. Les pimes poden sol·licitar individualment per obtenir ajuda en:

- Servei 1

Elaboració de models de negoci: suport a l’avaluació del model de negoci per garantir un correcte conjunt de planificació, l’alineació amb els requisits i condicions del mercat, etc.

- Servei 2

Experiència tecnològica: suport al potencial tecnològic per a determinats mercats.

- Servei 3

Internacionalització: suport a la difusió internacional del beneficiari / solució per desenvolupar nous negocis, per participar en sessions de trobada i implementar accions per maximitzar les col·laboracions.

- Servei 4

Oportunitats de finançament: suport a l’exploració d’oportunitats de finançament adequades a la missió i a les necessitats de les pimes i al desenvolupament i presentació de propostes a esquemes de finançament.

La data límit per presentar propostes és el dia 31 de març de 2021.

Més informació de la convocatòria

FEDER

Pàgina carregada en 0.0283 segons. IDI versió 3.2.0-dev