Noticas IDI

La propera edició del Palma Internacional Boat Show se celebrarà del 3 al 6 de juny

La pròxima edició del Palma International Boat Show se celebrarà del 3 al 6 de juny de 2021 al Moll Vell de Palma. Tot i que la fira ha hagut d'ajornar les dates previstes a causa de la pandèmia, els organitzadors han decidit iniciar la preparació del saló i apostar per una fira presencial que inauguri de nou la temporada nàutica. 

Per aconseguir un esdeveniment segur, l'organització de la fira nàutica ha preparat un protocol COVID que inclou un estricte control de l'aforament, que no podrà superar les 1.500 persones, així com control tèrmic de la temperatura i la venda d'entrades en línia per a evitar cues i aglomeracions. A més, hi haurà un equip que controlarà que tant expositors com visitants compleixin la normativa sanitària dins del recinte firal del Moll Vell.

Cal destacar que la fira, organitzada per l'Institut d'Innovació Empresarial (IDI) i Balearic Yacht Brokers Association (BYBA), es podrà celebrar sempre que Mallorca es trobi en un nivell de risc 3 o inferior. L'organització assegura que en cas que l'illa estigués en risc extrem i no es pogués dur a terme el saló nàutic, es retornarà l'import de la reserva d'espai als expositors, tal com ja es va fer l’any 2020.

L'última edició del Palma International Boat Show va tenir lloc en 2019 i va congregar a 270 expositors al recinte firal del Moll Vell. L'any passat, la fira es va haver de cancel·lar per la pandèmia provocada per la COVID-19.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0202 segons. IDI versió 3.2.0-dev