Noticas IDI

La directora gerent de l’ID nominada com a candidata a TOP 100 Mujeres Líderes

Mariona Luis Tomás, directora gerent de l’IDI, ha estat nominada com a candidata a les TOP 100 Mujeres Líderes 2021, dins de la iniciativa que fa nou anys va posar en marxa Mujeres&cia. L’objectiu d’aquesta iniciativa de reconeixement del lideratge femení és fer visibles les dones en els seus àmbits d’actuació i que les seves veus s’escoltin en els centres de poder. 

La nominació, dins de la categoria de Funció Pública, Institucional i Política, reconeix la trajectòria de Mariona Luis per la implantació de projectes i polítiques d’innovació en el sector públic i privat. La candidatura de Mujeres Líderes destaca que “executa les seves funcions amb la mirada cap a la competitivitat, sostenibilitat, reequilibri territorial i sectorial”.

Mariona Luis Tomás és des de l’any 2019 la directora gerent de l’IDI, ens dependent de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica. Mariona Luis Tomás és Enginyera Industrial, amb l’especialitat en Organització Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). A més, ha cursat postgraus en Gestió i Planificació de Projectes de l’Institut Català de Tecnologia (ICT), i en E-Learning de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), així com el Programa Executiu Avançat de Gestió d’Empreses de l’Institut d’Empresa (IE).

Mariona Luis ha declarat que “és hora de que la capacitat de feina, el coneixement, la col·laboració i la cura de les persones i l’entorn passin per davant de la competitivitat, el joc de poder i el prestigi social vinculat al fet de tenir. El lideratge en femení sustenta aquests valors, i una iniciativa a nivell nacional orientada a identificar lideratge en femení i donar-lo a conèixer, també per treballar juntes i transmetre la forma de fer als companys, sens dubte és una oportunitat”.

Avui ha començat el període de votació per triar les candidates TOP 100 Mujeres Líderes, i finalitza el proper 16 de març.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0238 segons. IDI versió 3.2.0-dev