Noticas IDI

L'IDI i la Cambra de Comerç Xinesa enfortiran les relacions comercials

L’IDI ha signat un acord amb la Cambra de Comerç i Inversions Xinesa a Espanya per ser soci honorífic d’aquesta institució i treballar de forma conjunta per enfortir les relacions comercials entre les empreses dels dos països. A partir d’ara, s’obre una via de comunicació entre les dues institucions per tal de posar en contacte empreses xineses amb interessos a les Illes, així com dels empresaris de Balears que vulguin contactar amb empreses de la Xina.

La setmana passada, la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis, es va reunir amb el vicepresident de la Cambra i únic associat que viu a Balears, Yijian Chen, durant la qual es varen establir les bases de la col•laboració institucional a través de trobades en línia i presencials un cop sigui possible per la pandèmia.

Un dels objectius d’aquesta col•laboració és posar a disposició de les empreses xineses el know-how dels empresaris de les Balears. A més, la Cambra de Comerç estaria interessada a organitzar missions comercials entre empreses xineses i empreses de les Illes Balears en un futur.  

S’ha de destacar el paper primordial de l’Associació Xinesa de Balears que s’ha ofert a col•laborar a l’hora de resoldre qüestions idiomàtiques entre els empresaris dels diferents països.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0187 segons. IDI versió 3.2.0-dev