Noticas IDI

Un total de vuit empreses industrials participaran a ExposabyIDI 2021

La convocatòria de 2021 d’ExposabyIDI ja compta amb les noves empreses participants. Fins a vuit indústries de diferents sectors formaran part enguany d’aquest programa que té com a objectiu principal posar el valor el producte industrial local a través de la incorporació del disseny i de les tècniques de marxandatge visual.

Els nous participants pertanyen als sectors hàbitat, agroalimentari i químic. Aquestes empreses obtendran un assessorament personalitzat d'una tècnica de l'IDI especialista en disseny d'interiors que visitarà l’espai, n’analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l'àrea on s'exposarà el producte.

El programa ExposabyIDI contribueix a fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial, així com actualitzar la imatge de la indústria a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes. A més, també s’impulsa la professionalització del sector amb la incorporació de la figura del dissenyador d’interiors, amb els seus beneficis i fets diferenciadors, necessaris a tenir en compte en l’estratègia d’una empresa.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0200 segons. IDI versió 3.2.0-dev