Noticas IDI

Trobada virtual per a empreses agroaliamentàries gourmet en la fira Tavola

En el marc de l’Enterprise Europe Network, (EEN), la Cambra de Comerç de Mallorca en col·laboració amb altres entitats europees organitza juntament amb la Fira Tavola un esdeveniment de trobades empresarials entre productors i compradors, amb l'objectiu de generar un directori permanent de productes gourmet, iniciar noves relacions comercials i conèixer les tendències del mercat.

Tavola és un fira professional dedicada als productes delicatessen i gourmet que se celebra a Kortrijk, Bèlgica. Es tracta d'una trobada comercial que es distingeix per l’especialització en el nínxol d'aliments i begudes premium que ofereixen una selecció estricta d'exquisideses, productes saborosos i de qualitat. És un esdeveniment important per a la comunitat minorista d'aliments, botigues especialitzades i organitzacions de servei d'àpats.

Aquesta iniciativa està dirigida a empreses dedicades a la producció, comercialització i/o distribució de productes d'alimentació i begudes gourmet.
Durant els dies en què se celebra la cita gastronòmica, 22 i 23 de març, diferents socis de l’Enterprise Europe Network s'organitzen trobades virtuals per a totes les persones interessades en el sector. La participació és gratuïta, però és imprescindible inscriure's prèviament.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0201 segons. IDI versió 3.2.0-dev