Noticas IDI

Nova edició del taller de networking entre persones emprenedores, ferEmpresa

L’IDI posa en marxa una altra edició de ferEmpresa, el taller de networking per a persones emprenedores. L’activitat, que es durà a terme de forma virtual el proper dia 31 de març de 12 a 14h, arriba amb algunes novetats per tal d’aconseguir que els participants puguin relacionar-se, conèixer possibles socis estratègics, establir aliances i fer créixer el seu negoci. 

Durant la trobada, les persones emprenedores coneixeran els beneficis de la cooperació empresarial, i aprendran a identificar el seu perfil i a presentar el seu projecte. Finalment, tendran l’oportunitat de relacionar-se amb la resta de participants per cercar possibles acords empresarials.

Els interessats a participar a ferEmpresa han de tenir un projecte empresarial amb un any de recorregut o haver mantengut contacte amb 10 possibles clients.

La formadora Ana Seijo serà l’encarregada de conduir l’activitat de ferEmpresa. Seijo és mentora de persones emprenedores i experta en planificació estratègica. El taller tindrà lloc el 

Aquesta jornada de ferEmpresa compta amb la col·laboració del Consell de Menorca i de la Fundació Bit Menorca. Recordau, dimecres, 31 de març, de 12 a 14h, via Google Meet.

Apuntau-vos-hi, i Feu Empresa!

FEDER

Pàgina carregada en 0.0235 segons. IDI versió 3.2.0-dev