Noticas IDI

Repartiment gratuït de productes de forn i pastisseria als establiments de la marca, Pa d’aquí

L’IDI finançarà el repartiment gratuït de productes de forn i pastisseria als establiments de la marca «Pa d’aquí, forn i tradició». La iniciativa, que es durà a terme entre el 15 de març i el 15 d’abril, inclou la campanya de Pasqua, una de les temporades de més activitat per al sector de la forneria.

L’objectiu de la campanya de repartiment és, a més de donar suport al sector, acostar el producte local a la ciutadania i fomentar-ne el consum, tal i com ja es va fer l’any passat durant l’estat d’alarma. Com a novetat, enguany es podran fer comandes a qualsevol establiment de «Pa d’aquí» de la mateixa illa, i es repartiran productes durant els dies festius. La comanda mínima per gaudir del servei és de 20 euros.

La consulta dels punts de venda adherits a la marca «Pa d’aquí, forn i tradició» es pot fer a través de l’app que permet conèixer els forns i les pastisseries i trobar-ne la geolocalització. També ofereix les dades de contacte dels establiments. «Pa d’aquí, forn i tradició» és un distintiu de qualitat creat per l’IDI i per l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears per reivindicar els establiments amb obrador i que elaboren pa de forma tradicional i saludable. Un total de 313 establiments de les Illes Balears ja estan adherits a la marca.

Material de promoció i nova web

A més, l’IDI repartirà material de promoció dels productes de forns i pastisseria als establiments de «Pa d’aquí» de les quatre illes. Es tracta d’uns displays amb fotografies per donar a conèixer entre la ciutadania l’ampli ventall de rebosteria típica de l’illa que s’elabora tradicionalment durant les diferents festivitats de l’any.

Com que es tracta d’una campanya de promoció que es duu a terme durant tot l’any, ara es repartirà als establiments la imatge amb els productes de primavera i estiu, que inclouen productes com ensaïmada de tallades, cocarrois, panades, crespells, rubiols, confits, mones de Pasqua i gató. Cada illa té fotografies adaptades als seus productes tradicionals.

La campanya de promoció de productes tradicionals de forn i pastisseria és una iniciativa promoguda per l’IDI, juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, que va demanar una acció per visibilitzar la tasca del sector que ha mantingut vives les tradicions durant totes les festivitats de l’any.

Per tal de donar visibilitat als diferents productes tradicionals i reforçar la campanya de promoció, s’ha dissenyat el web www.rebosteriabalear.com, que, a més de mostrar totes les fotografies dels productes, també dona informació sobre el seu consum, història i curiositats.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0213 segons. IDI versió 3.2.0-dev