Noticas IDI

Un moble expositiu per promocionar el producte local de les Illes Balears

L’IDI posa a disposició de les agrupacions d’empreses el Local Pop Up Store, un moble expositiu per promocionar de forma conjunta el producte local i acostar-lo al públic objectiu. El suport, que té forma de maleta, funciona com a punt de venda efímer que es pot transportar a l’emplaçament que sol·licitin les empreses.

L’objectiu del projecte és donar a conèixer i posar en valor d’una forma atractiva el producte local dels diferents sectors industrials de les Illes que es diferencien per la qualitat i el disseny. A més, el fet que es tracti d’un moble transportable permet acostar el producte al target que considerin les empreses usuàries del Local Pop Up Store. Així, el suport es pot ubicar a hotels de categoria superior, exposicions, fires, etc. És una forma d’internacionalitzar el producte sense els costos de sortir del territori.

El projecte Local Pop Up Store actualitza la imatge de la indústria a través de l’exposició dels productes, mitjançant l’aplicació de tècniques de marxandatge visual i altres tècniques expositives per assolir l’èxit en l’atenció del consumidor i en venda.

El moble està destinat a agrupacions d’empreses que vulguin exposar de forma conjunta el producte local en un espai prèviament seleccionat. Els mòduls es podrán sol.licitar fins el proper 31 de març.

Per a més informació

FEDER

Pàgina carregada en 0.0174 segons. IDI versió 3.2.0-dev