Noticas IDI

La 14a edició dels Premis EmprenedorXXI, ja té empresa guanyadora

L’empresa IdoniaHealth ha estat la guanyadora de la catorzena edició dels Premis EmprenedorXXI de Balears de CaixaBank. L’activitat de l’empresa se centra a facilitar l’accessibilitat a proves d’imatge mèdica i la seva visualització per part de professionals i pacients.

Els Premis EmprenedorXXI tenen com a objectiu principal identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement d'Espanya. Estan organitzats per CaixaBank, a través de DayOne, i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d'ENISA, Empresa Nacional d’Innovació.

També hi col·labora la Comunitat Autònoma a través de dos òrgans instrumentals, com són l’IDI, depenent de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, i la Fundació Bit, depenent de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura.

El premi per al guanyador, IdoniaHealth, inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa de formació internacional i mentoring especialitzat. Els finalistes d'aquesta edició han estat Apprentium, Hotelbreak.es, Mansion Games i Modosmart. Enguany, un total de devuit empreses han estat seleccionades per als Premis EmprenedorXXI a Balears.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0286 segons. IDI versió 3.2.0-dev