Noticas IDI

Agrupacions d’empreses de Mallorca, Menorca i Eivissa sol·liciten el mòdul Local Pop Up Store

L’IDI ha rebut ja cinc sol·licituds de col·lectius empresarials de Mallorca, Menorca i Eivissa per comptar amb el mòdul expositiu Local Pop Up Store, que tendrà així presència a les tres de les quatre illes de les Balears. L’IDI encara té alguns mòduls disponibles per si alguna associació o grups d’empreses vol exposar de forma conjunta producte local.

El Local Pop Up Store és un moble expositiu per promocionar el producte local i acostar-lo al públic objectiu. El suport, que té forma de maleta, funciona com a punt de venda efímer que es pot transportar a l’emplaçament que sol·licitin les empreses.

L’objectiu del projecte és donar a conèixer i posar en valor d’una forma atractiva el producte local dels diferents sectors industrials de les Illes que es diferencien per la qualitat i el disseny. A més, el fet que es tracti d’un moble transportable permet acostar el producte al target que considerin les empreses usuàries del Local Pop Up Store. Així, el suport es pot ubicar a hotels de categoria superior, exposicions, fires, etc. És una forma d’internacionalitzar el producte sense els costos de sortir del territori.

El projecte Local Pop Up Store actualitza la imatge de la indústria a través de l’exposició dels productes, mitjançant l’aplicació de tècniques de marxandatge visual i altres tècniques expositives per assolir l’èxit en l’atenció del consumidor i en venda.

Per a més informació

FEDER

Pàgina carregada en 0.0276 segons. IDI versió 3.2.0-dev