Noticas IDI

Visita a l’empresa MIBO per presentar els xecs de consultoria a Menorca

La fàbrica d’avarques menorquines MIBO ha estat l’escenari aquest matí de la presentació de la convocatòria de xecs de consultoria de l’IDI a Menorca. Aquesta línia d’ajuts per a la indústria de les Illes Balears està destinada a la digitalització, la internacionalització i la sostenibilitat de les empreses. Les subvencions, que són en format de xecs de consultoria, es poden sol•licitar fins el 26 d’abril.

Els xecs de consultoria de l’IDI ofereixen a les empreses l’oportunitat d’elaborar plans de transformació digital, de promoció exterior i de reducció de la petjada de carboni. Aquests ajuts permeten a les empreses planificar i marcar una ruta de treball abans de fer la passa de la digitalització, de vendre a l’exterior o de ser més sostenibles.

L’ajut que s’ha presentat preveu tres línies:
«Idigital» per a l’elaboració de plans de transformació digital: les empreses rebran 60 hores de consultoria per elaborar un pla de digitalització.
«Iexporta»: els beneficiaris rebran 35 hores de consultoria especialitzada en matèria d’internacionalització i acompanyament en la definició i posada en marxa del pla de promoció exterior.
«Isostenibilitat»: les empreses rebran 14 hores de consultoria per identificar i calcular les emissions amb efecte d’hivernacle i proposar un pla de reducció d’aquestes emissions.

Les empreses que sol•licitin l’ajut rebran l’assistència d’un consultor especialitzat que els guiarà en el procés i elaborarà un pla personalitzat per a cada beneficiari. El procés de sol•licitud dels xecs es farà a través de la Seu Electrònica de la CAIB i de la web de l’IDI. Les empreses poden accedir a una o a les tres línies previstes. Simplement, s’ha de fer una sol•licitud per a cada xec de consultoria.

Per a més informació

FEDER

Pàgina carregada en 0.0222 segons. IDI versió 3.2.0-dev