Noticas IDI

Major promoció del sector nàutic gràcies a la coincidencia en dates de la fira nàutica presencial i la virtual

El Palma International Boat Show i el Baleric Yacht Show han decidit sumar forces i coincidir en el temps. Així la fira nàutica presencial i la virtual tendran lloc del 3 al 6 de juny per tal d’aconseguir una major promoció del sector i de les empreses nàutiques de les Illes Balears.

Amb aquest acord, s’incrementa l’aposta del PIBS per la digitalització gràcies a la plataforma del BYS, que completarà l’oferta presencial de la fira nàutica del Moll Vell. Un aspecte destacat de la col·laboració serà l’ampliació de les activitats paral·leles que s’oferiran tant expositors com professionals ja que el fet que siguin en línia permet als organitzadors adaptar-se millor a la normativa COVID.

El Palma International Boat Show està organitzat per l’IDI i BYBA, i el Balearic Yacht Show, pel Balearic Marine Cluster i la Cambra de Comerç de Mallorca.

El nàutic és un dels sectors industrials considerats estratègics pel Pla Industrial de les Illes Balears. S’ha de tenir en compte que, segons les darreres dades, el sector compta a les Illes amb gairebé 2.000 empreses mercantils i compta amb més de 5.000 persones treballadores directes. A més, les xifres de matriculacions del darrer trimestre a Espanya, demostren que les Illes Balears tornen a liderar el mercat amb 189 matriculacions, un 20% més que el mateix període que l’any anterior.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0224 segons. IDI versió 3.2.0-dev