Noticas IDI

El Palma International Boat Show i Abbacino s’alien per protegir la mar

El Palma International Boat Show s'ha aliat amb l'empresa Abbacino, marca de bosses i accessoris dissenyats a Mallorca, per poder comptar amb mascaretes ecològiques, homologades i reutilitzables. Amb la sostenibilitat com un dels pilars de la fira, l'organització ha decidit conjugar la protecció de l'entorn amb la seguretat sanitària i oferir a tot l'staff la mascareta PIBs de Abbacino fabricada a Espanya a partir d'ampolles provinents de fons marins per reduir l'impacte sobre el medi ambient. Cal tenir en compte que cada mascareta d'un sol ús trigarà més de 100 anys a degradar així que les màscares ecològiques i reutilitzables contribueixen a un món millor.

Sebastià Vadell, CEO d’Abbacino, afirma: «Estam encantats de proporcionar seguretat i protecció a l'staff de la fira nàutica de Mallorca. L'esforç de reduir els contagis a través de la prevenció en esdeveniments com aquest és molt important i comptar amb unes màscares més sostenibles com les de Abbacino, fabricades a partir de 2 ampolles de plàstic reciclat provinent de la mar, ens sembla un missatge ferm i clar de part dels organitzadors i ens enorgulleix que el Boat Show vulgui comptar amb el nostre brand ».

El director del Palma International Boat Show, José María Sans, declara que «aquest any, un dels punts fonamentals del certamen és la seguretat sanitària tant per a expositors i visitants, com per als nostres treballadors. És per això que agraïm la col·laboració amb Abbacino amb les mascaretes ». Sans afegeix que «de cada vegada més, la fira promou la sostenibilitat, no només amb els productes que s'exposen, sinó també amb accions com eliminar el paper o reduir el plàstic. Les mascaretes ecològiques ens permeten continuar amb aquesta línia d'acció a el mateix temps que tenim cura del mar ».

Milions de persones fan servir mascaretes d'un sol ús cada dia a causa de la pandèmia i sovint acaben al fons de la mar. Els oceans són el pulmó de la planeta, generen el 70% de l'oxigen que respirem. Es diu que aviat hi haurà més mascaretes que meduses a la Mediterrània. Toni Vadell, director de Logística de Abbacino, declara: «Aquest és un tema que està molt a prop dels nostres cors tant com mallorquins com amants de la mar. I per això el nostre equip s'ha preguntat què podíem fer, com podíem ser útils per al medi ambient. ¿La resposta? Reutilitzar, reduir, reciclar. I per això hem creat unes màscares ecològiques amb polièster reciclat (contingut en ampolles de plàstic provinents de fons marins) per reduir l'impacte mediambiental, depenent menys del petroli per fabricar-les ».

Abbacino, ha llançat al maig de 2020 la seva col·lecció infantil i per a adults de màscares homologades i reutilitzables. Després de la pandèmia i una nova normalitat, han sorgit noves necessitats i Abbacino ha decidit acceptar un nou repte, buscant un material apte per realitzar màscares homologades, transpirables i confortables. Un complement pensat per protegir, adaptant-se a tot tipus de outfit. Les màscares s'adapten a totes les cares, gràcies al seu disseny ia les gomes ajustables i són reutilitzables (es poden rentar 30 vegades a 60 ° C). Les màscares de Abbacino es fabriquen a Barcelona i compleixen tant amb la norma espanyol UNE 0065/20, com amb l'europea UNE-CWA 17553: 2020.

El Palma International Boat Show se celebrarà del 3 al 6 de juny en el Moll Vell de Palma, i serà el primer esdeveniment presencial del sector després d’un any marcat per la pandemia.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0243 segons. IDI versió 3.2.0-dev