Noticas IDI

iSLANDIHs, la xarxa europea d'illes per a la transformació digital

Amb el lema #Juntosmasfuertes, es crea iSLANDIHs, la xarxa europea d'illes amb Digitals Innovation Hub, a proposta del DIHBAI-TUR de Balears, en la qual l’IDI participa.

Les illes són sovint regions marginades a Europa, especialment quan es tracta de millorar competències generals, de generar oportunitats de negoci o d'accedir a matèries primeres. Aquests territoris, amb necessitats similars, poden aprendre els uns dels altres per créixer i fer-se junts més forts. Aquest és precisament un dels objectius de la constitució d’iSLANDIHs, que es materialitzarà dimarts que ve, 18 de maig, en una trobada virtual en la qual participaran Balears, Canàries, Açores, Sardenya, Còrsega, Creta, Xipre, Madeira, Malta i Sicília. Durant l'esdeveniment, s'abordarà la importància d'enfortir la col·laboració, orientada a la transició digital dels seus territoris, comunitats i economies.

Aquest esdeveniment en línia, d'inscripció gratuïta, està organitzat pel DIH de Balears, amb el propòsit de compartir necessitats i obrir les portes a altres territoris similars interessats en aquests centres de suport a la innovació. També es volen abordar els punts en comú per aconseguir una representació conjunta en el concepte dels European Digital Innovation Hubs.

Està prevista la intervenció d'Anne-Marie Sassen (DG Connect European Commission) i una taula rodona que abordarà com crear resiliència mitjançant la diversificació en les economies insulars, el rol dels DIH per a aquests territoris i com acostar les illes als continents estenent les fronteres de l'Europa digital.

Inscriu-te en l'esdeveniment en línia

FEDER

Pàgina carregada en 0.0272 segons. IDI versió 3.2.0-dev