Noticas IDI

Més de 220 expositors participen a la Palma International Boat Show, la primera fira presencial del sector després de la pandèmia

El vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, ha presentat aquest matí la propera edició de la fira nàutica Palma International Boat Show, la primera del sector presencial que se celebrarà després de la pandèmia. L’esdeveniment, que se celebrarà del 3 al 6 de juny al Recinte Firal del Moll Vell, està organitzat per l’IDI i Balearic Yacht Brokers Association (BYBA).

El Palma International Boat Show comptarà amb 227 expositors directes, repartits en més 80.000 metres quadrats. A més, hi haurà al voltant de 185 embarcacions exposades a la mar. Pel que fa a l’oferta, destaca la presència de totes les marques líders mundials que han triat Palma per presentar els seus nous productes després de mesos de pandèmia, i que consolida el saló nàutic com a destí preferent per a nàutica d’esbarjo i la indústria nàutica professional.

Una de les grans novetats d’enguany és a col·laboració amb Balearic Yacht Show, la fira virtual organitzada per la Cambra de Comerç de Mallorca i el Balearic Marine Cluster. Un esdeveniment que va néixer durant el confinament, i que se celebra al mateix temps que la fira presencial per tal de crear una sèrie de sinergies per promocionar el sector nàutic de les nostres illes de manera global. La Balearic Yacht Show reunirà més de 50 experts internacionals de la nàutica en 20 conferències per debatre sobre el futur del sector des de totes les seves vessants: la industrial, la de serveis, l’esportiva, la de l’oci i també, la mediambiental.

La fira comptarà amb un protocol que garantirà en tot moment que es compleixin les mesures sanitàries per evitar contagis. Per exemple, hi haurà control a les entrades i sortides, limitació de l’aforament, i recordatoris constants de mantenir distància de seguretat i la necessitat de dur mascaretes. El fet que la fira se celebri a l’aire lliure també contribueix a fer-la més segura.

El Palma International Boat Show es pot visitar del 3 al 6 de juny de 10 a 21 hores al Moll Vell de Palma. Les entrades s’han de comprar a través de la  web.

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir la fira del 3 al 6 de juny s’han acreditar a través de la web de la fira. Aquesta acreditació els permetrà entrar a la fira durant tots els dies.

 

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0198 segons. IDI versió 3.2.0-dev