Noticas IDI

Projecte crowfunding e-Boats Experience, navegar en verd per a un futur blau

El servei d'iemprèn de l'IDI ofereix prop d'un miler d'assessoraments anuals a les persones emprenedores amb projectes empresarials o idees de negoci que el sol·liciten. Entre tots els projectes sempre n'hi ha algun que destaca entre els altres per la seva innovació o aportació d'algun benefeci a la societat o al medi ambient. Aquest és el cas de "e-boats experience", una petita drassana artesanal ubicada a Porto Colom que construeix i lloga embarcacions sostenibles i elèctriques, de Km i Mn0.

Les embarcacions estan fetes amb materials sostenibles, principalment fusta, i són de fàcil reciclatge a la fi de la seva vida útil, i durant el procés de construcció es minimitzen els residus generats. Una vegada les embarcacions han estat construïdes, les equipen amb motors elèctrics, i les lloguen per a una navegació silenciosa i sense emissions nocives per al medi ambient i respectuosa amb la fauna ... Navegació Km i Mn0.

Entre els seus objectius compten amb la preservació de manera sostenible d'un ofici com el de la construcció naval, que està en les seves hores més baixes; normalitzar i fomentar l'ús dels motors elèctrics per propulsar embarcacions de petita eslora, ja que els convencionals són altament contaminants o iniciar el camí de la transició cap a una oferta turística (i d'explotació de l'entorn) sostenible i respectuosa, no només amb la natura, sinó també amb la població local.

Però, com la majoria de projectes emprenedors necessiten finançament que els ajudi a arrencar definitivament el projecte. Per aquest motiu llancen una campanya de crowdfunding a través de Goteo.org dins el programa europeu Blue Crowdfunding InterregMED, amb l'objectiu de finançar les dues noves embarcacions que volen oferir per llogar a meitat d'aquest estiu. Visualitzau el vídeo del projecte.

Si teniu un projecte emprenedor que vulgueu posar en marxa o crear la vostra empresa, demanau cita previa en el servei iemprèn, per poder rebre un assessorament específic i personalitzat on s'avaluarà el vostre perfil emprenedor, s'analitzarà la vostra idea i model de negoci, així mateix us oferiran orientació econòmica i financera, orientació estratègica i màrqueting del projecte, assessorament i revisió de pla d’empresa i la viabilitat del projecte, i els tràmits necessaris per posar en marxa l’activitat. 

Demanau la vostra cita!

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0176 segons. IDI versió 3.2.0-dev