Noticas IDI

Éxit de convocatòria en la primera jornada del Saló Nàutic Internacional de Palma

  • La primera fira presencial del sector nàutic després de la pandèmia ha obert avui les portes
  • Palma acull, fins al diumenge 6 de juny, el Boat Show Palma 2021
  • Aquesta edició marcarà de nou l'inici de la temporada nàutica del Mediterrani

 

A les 10.00 en punt del matí el Saló Nàutic Internacional de Palma ha obert les portes. Així doncs, els primers visitants han accedit al recinte del Moll Vell després d'haver passat el filtre d'acreditació i presa de temperatura.

Aquesta nova edició, una de les més esperades, inaugura la temporada del sector nàutic i marca l'inici de la recuperació econòmica d'un sector considerat estratègic per a la indústria de les Illes Balears. 

Des d'avui i fins al diumenge 6 de juny de 10.00 a 20.00 hores, la fira es podrà visitar en el Moll Vell de Palma. El certamen aposta pel format presencial després de més d'un any de pandèmia mundial.

El saló nàutic està organitzat per l'Institut d'Innovació Empresarial (IDI), organisme dependent de la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, i Balearic Yacht Brokers Association (BYBA).

El Palma International Boat Show té aquest any 227 expositors i més de 185 embarcacions en la mar, en més de 80.000 metres quadrats de recinte firal.

Una oferta que consolida PIBS com a destí preferent de nàutica

Quant a l'oferta de la fira, cal destacar que presenta novetats a escala mundial d'embarcacions i equipament nàutic. Els expositors aprofitaran la cita de Palma per presentar la seva oferta de manera presencial després d'uns mesos en què, principalment, la comunicació s'ha fet virtualment.

Es tracta d'una exposició en la qual estaran representats la totalitat dels líders mundials del mercat, amb moltes novetats que es presenten per primera vegada en un saló nàutic internacional.

El PIBS tendrà representació directa de drassanes, que han triat l'esdeveniment per a tornar a les fires del circuit internacional després de la pandèmia i que contribueix a consolidar Palma com un destí preferent per a la nàutica d'esbarjo i la indústria nàutica professional.

La fira incorpora, de nou, la Palma Superyacht Show, la mostra de iots de gran eslora, amb vaixells de més de 24 metres d'eslora. L'àrea de Refit & Repair, que es distingeix de la resta del saló atès que es dirigeix específicament a experts i professionals de la nàutica, també gaudirà d'una millor distribució que facilitarà la localització dels estands.

La zona de manteniment i reparació d'embarcacions, que celebra la seva quarta edició, comptarà amb 24 empreses que llançaran productes i serveis innovadors.

 

Esdeveniment segur 

La fira nàutica, amb una llarga tradició de més de 35 anys, es reinventa per poder oferir a expositors i visitants un certamen amb tots els beneficis del contacte directe, però també amb tota la seguretat sanitària a la qual ens obliga la Covid-19. 

Per a poder gaudir d'un esdeveniment segur la fira disposarà de mesures, com el control de la capacitat per a evitar aglomeracions en el recinte i el mesurament de temperatura a totes les persones que accedeixin al certamen.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0360 segons. IDI versió 3.2.0-dev