Noticas IDI

Cáritas Bizkaia, Arteman Komunikazioa, Certest, IFEMA i Norteña de Aplicaciones y Obras S.L., finalistes del Premi CEX 2021

 L'Associació Nacional de Centres Promotors de l'Excel·lència (CEX) ha seleccionat les cinc empreses finalistes del Premi CEX 2021 sobre "Adaptació àgil i nous models de negoci com a reacció a una crisi global" d'un total de 16 organitzacions candidates. 

Les finalistes són: Arteman Komunikazioa, Cáritas Bizkaia, Certest, IFEMA i Norteña de Aplicaciones y Obras S.L., que exposaran les millors pràctiques en un acte públic el dia 30 de setembre a València, en el qual es coneixerà l'empresa guanyadora d'aquesta edició.

L'Associació convoca cada any aquest premi amb el propòsit de contribuir a l'intercanvi de bones pràctiques de gestió entre empreses i organitzacions. El premi tracta en cada edició sobre una àrea o aspecte específic de la gestió empresarial.

 

Les bones pràctiques de les empreses finalistes són:

  

- Cáritas Bizkaia per la seva iniciativa: tecnologia al servei de les persones més vulnerables, perquè ningú es quedi enrere.

http://www.centrosdeexcelencia.com/tecnologia-al-servicio-de-las-personas-mas-vulnerables-para-que-nadie-se-quede-atras/

- Arteman Komunikazioa, per la iniciativa Subhasta virtual de bestiar: fita per al primer sector.

http://www.centrosdeexcelencia.com/subasta-virtual-de-ganado-hito-para-el-primer-sector/

- Certest per la seva bona pràctica #Certestestacontigo enfront del COVID-19.

http://www.centrosdeexcelencia.com/certestestacontigo-frente-al-covid-19/

  

- IFEMA, amb Fruit Attraction LIVEConnect: transformació d'un esdeveniment firal professional tradicional basat exclusivament en el presencial, a un nou model híbrid i digital.

http://www.centrosdeexcelencia.com/fruit-attraction-liveconnect-transformacion-de-un-evento-ferial-profesional/ 

- Norteña de Aplicaciones y Obras S.L. per la seva adaptació àgil com a reacció a la crisi global del Covid.

http://www.centrosdeexcelencia.com/nortena-adaptacion-agil-como-reaccion-a-la-crisis-global-del-covid/

 

L'acte de lliurament de Premis CEX tindrà lloc el 30 de setembre, a València, organitzat per IVACE Generalitat Valenciana (www.ivace.es).

 L'Associació Nacional de Centres Promotors de l'Excel·lència (CEX) es va constituir l’any 2006 amb l'objectiu d'unir els esforços que s'estaven realitzant en diferents Comunitats Autònomes per potenciar, de manera conjunta i coordinada, el desenvolupament de la cultura de la innovació i l'excel·lència en gestió empresarial.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0223 segons. IDI versió 3.2.0-dev