Noticas IDI

Reempresa Balears ja compta amb la primera empresa cedent que cerca un relleu en la gestió

El mercat de Reempresa de les Illes Balears compta ja amb primera empresa cedent que cerca un relleu en la gestió del negoci.

Es tracta d’un taller de tapisseria que es cedeix per la jubilació del propietari. El negoci, dedicat al sector de la llar, nàutica i automoció i amb una antiguitat de deu anys, té maquinària per començar a fer feina, i una clientela fixa.

A més, s’ha de destacar que el propietari té la possibilitat de quedar un temps per acompanyar la persona reemprenedora que decideixi agafar el testimoni d’aquest negoci. Les persones interessades a conèixer més detalls d’aquesta oferta, poden consultar aquest enllaç.

L’IDI va posar en marxa el passat mes de febrer el programa Reempresa, un model innovador d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. L’objectiu és evitar més tancament de negocis per falta d’un relleu que en pugui agafar el testimoni. A més, Reempresa també suposa una oportunitat per a les persones que volen iniciar un projecte empresarial, ja sigui perquè estan a l’atur o volen autoocupar-se i convertir-se en el seu propi cap.

Des de l’IDI, es firmen acords amb diferents municipis de les Illes Balears perquè puguin oferir aquest programa a les seves empreses i emprenedors, i comptar així amb un gran mercat de cedents i reemprenedors.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0214 segons. IDI versió 3.2.0-dev