Noticas IDI

L’IDI participa un any més a Mallorca Design Day que promociona els nous talents del disseny

L’IDI patrocina un any més l’esdeveniment de disseny Mallorca Design Day, que celebra una tercera edició alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. La producció i consum responsable, i la protecció de la costa i de la vida submarina són els temes amb els quals treballaran els participants al certamen.

L’objectiu de Mallorca Design Day és donar a conèixer i promocionar els nous talents del disseny internacional. Així, sota el tema “Salvar la Mar” s’han convocat premis al millor dissenyador internacional, nacional, balear, millor projecte d’interiorisme nacional, i premi de fotografia. L’IDI patrocina els guardons de moda internacional, nacional i balear. Ja s’han donat a conèixer els guanyadors dels premis internacional, que ha estat per a les argentines Camila Medina i Agostina Muccana amb la col·lecció MÍMESIS; i nacional, per a Begoña Chaves Agulla. A més, també s’han seleccionat els sis finalistes balears: Natalia Martínez (Eivissa) amb MAR DE CONCIENCIA; Caterina Pascual Cladera (Pollença) amb SALS; Carolina Galvis (Palma) amb OLK; Mª Pilar Sarmiento (Palma) amb CONEXIÓN; Pau Nieto (Palma) amb CANONGE; i Nadal Cabot Rodríguez (Palma) amb NOIR.

El proper 24 de setembre, a la Fàbrica Ramis d’Inca, es donaran a conèixer la resta de guanyadors en un esdeveniment híbrid en la línia de les passarel·les internacionals com Milan, París o Nova York.

L’IDI ha decidit formar part d’aquest projecte per donar suport al sector de la moda, un dels prioritaris per a l’economia segons el Pla d’Indústria, i per al foment del disseny com a element diferenciador i de millora de les empreses de les Illes.

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0182 segons. IDI versió 3.2.0-dev