Noticas IDI

Tallers per actualitzar les estratègies públiques de gestió del teixit comercial

Convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l'economia, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu.

Aquest matí ha tengut lloc el primer dels tallers de dinamització comercial destinats als Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local dels municipis de les Illes Balears. Organitzats per la Direcció General de Comerç amb la col·laboració de l’IDI i del SOIB, tenen com a objectiu l’actualització en polítiques i estratègies públiques de gestió del teixit comercial i productiu.

El cicle de seminaris consta de sis tallers durant els quals es tractaran temàtiques d’interès com l’increment de la sostenibilitat del mercat setmanal; la transformació digital del comerç; la reactivació de les associacions de comerciants; els reptes per a la transformació dels comerços balears; la creació d’un pla d’enfortiment i promoció del comerç d’un municipi; i els models de gestió publicoprivada en el comerç de les Illes Balears.

Els tallers, a càrrec de Focalizza, es duran a terme en format en línia durant dos mesos. 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0261 segons. IDI versió 3.2.0-dev