Noticas IDI

Un total de cinc establiments de Consell reben les plaques que els acrediten com a Emblemàtics de Balears

El municipi de Consell compta amb cinc establiments catalogats com a Emblemàtics de les Illes Balears. Aquest matí, l’IDI i l’Ajuntament han lliurat als propietaris els distintius que els acrediten com a emblemàtics i que s’instal·laran a les façanes dels comerços per fer visible el teixit comercial tradicional. 

Els establiments adherits a Emblemàtics Balears del municipi de Consell:

Bodegas Ribas: emblemàtic
Campins. Ganivets de Mallorca: emblemàtic
Cooperativa del Camp Mallorquí: arrelat
• Ferreteria Consell: arrelat i amb patrimoni
Forn de sa Plaça: arrelat i amb història

El projecte Emblemàtics Balears, fruit de la tasca de la Direcció General de Comerç i de l’IDI, neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis. Un dels objectius d’aquest projecte és donar a conèixer la singularitat de cada municipi a través dels seus establiments emblemàtics.

Emblemàtics Balears és un projecte viu, que creixerà a mesura que s’hi incorporin més ajuntaments i comerços. De moment, ja s’han catalogat un total de 107 establiments comercials de 15 municipis de les Illes Balears: Alaró (3), Algaida (6), Consell (5), Esporles (5), Inca (14), Llucmajor (8), Manacor (16), Marratxí (5), Pollença (9), Santanyí (7), Alaior (5), Ferreries (8), Santa Eulària des Riu (5), Sant Josep de sa Talaia (5) i Formentera (Sant Ferran 1 i Sant Francesc Xavier 5). Per categories, hi ha 33 establiments emblemàtics, 25 arrelats i amb història, 22 amb patrimoni i amb història, 1 arrelat i amb patrimoni, 19 amb història, 6 arrelats i 1 amb patrimoni.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0213 segons. IDI versió 3.2.0-dev