Noticas IDI

Comença el cicle de conferències IncaBusiness al Centre Bit Raiguer

El cicle de conferències IncaBusiness presenta una nova edició amb l'objectiu d'apropar als comerciants, restauradors i petits empresaris la realitat del món dels negocis i les tendències en diferents camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l'estratègia econòmica.

La primera conferència serà el pròxim dijous, 7 d’octubre, al Centre Bit Raiguer amb «Transformació digital de la venda i la distribució: per què tots hauríem de vendre a Amazon o no?», a càrrec de Javier Batanero. Durant la ponència, l’expert en màrqueting, innovació i comerç electrònic ens parlarà de com la crisi de la COVID-19 i les noves tendències i pautes de consum han accelerat el procés d'innovació i transformació digital de la distribució i la venda. Batanero és consultor en màrqueting, comerç electrònic i transformació digital a la consultora internacional Shared-C. Compagina la seva labor professional de consultor amb el món de la docència i és professor de l'escola de negocis ESIC Barcelona i Líder de Curs a EMERITUS / Columbia Business School.

Després, el 4 de novembre, Pau Garcia-Milà oferirà la conferència «Innovar en un món cada vegada més ràpid: Com afecten els nous models de comunicació a la innovació». Durant la xerrada, Garcia-Milà exposarà la seva pròpia experiència de com la transformació digital ha modificat la manera de transmetre idees, d’informar, i les relacions humanes. Actualment el ponent compagina els seus treballs d'emprenedoria i d’inversor amb la docència. Pau va ser nomenat Innovador de l'Any per la publicació del MIT TR-35, i va guanyar el premi dels Prínceps d'Astúries i de Girona “IMPULSA Empres″.

Per últim, Ines Torremocha serà la responsable de tancar el VIII cicle de conferències IncaBusiness amb la ponència «La vida és venda i transformACCIÓ». Durant la seva ponència, la mentora explicarà com descobrir, potenciar i usar les claus del benestar personal i professional per obtenir millors resultats professionals i sentir-se més satisfet o satisfeta amb la teva vida. Pel que fa a la seva trajectòria professional, Torremocha és mentora-coach executiva i d’equips de vendes i experta en intel·ligència emocional aplicada a la venda. L’any 2019 va ser inclosa en el Top 10 Millors Experts en Vendes de parla hispana per Pipedrive International Sales CRM&Softwer.

De forma paral·lela al cicle de conferències es duen a terme microcàpsules formatives per millorar les competències del teixit empresarial d'Inca i ampliar coneixements sobre tendències, aspectes legals, fiscals i eines per a la millora de la gestió.

Alguns dels esdeveniments que ja hi ha programats pel darrer trimestre de l’any són una xerrada sobre networking, una taula rodona sobre gastronomia amb la participació d’importants xefs illencs i una càpsula sobre noves oportunitats de negoci en l’esport. El calendari complet de les activitats formatives que es duen a terme en el marc d’IncaBusiness es pot consultar a la web Incabusiness

FEDER

Pàgina carregada en 0.0191 segons. IDI versió 3.2.0-dev