Noticas IDI

L'empresa Certest guanya el Premi CEX 2021 d'adaptació a nous models de negoci

L'empresa aragonesa Certest guanya el Premi CEX 2021, "Adaptació àgil i nous models de negoci com a reacció a una crisi global", que s'han celebrat a València, en un acte públic organitzat per IVACE Generalitat Valenciana. En el transcurs de la cerimònia, les cinc organitzacions finalistes -Càritas Bizkaia, Arteman Komunikazioa, Certest, IFEMA Madrid i Norteña de Aplicaciones y Obras, S.L., han exposat els seus millors pràctiques.

Finalment, el jurat ha atorgat el premi a Certest per la seva bona pràctica #Certestestacontigo enfront del COVID-19.

L'Associació Nacional de Centres Promotors de l'Excel·lència (CEX), de la qual forma part IVACE, es va constituir en 2006 amb l'objectiu d'unir els esforços que s'estaven realitzant en diferents comunitats autònomes per a potenciar, de manera conjunta i coordinada, el desenvolupament de la cultura de la innovació i l'excel·lència en gestió empresarial.

L'Associació convoca anualment aquest premi amb el propòsit de contribuir a l'intercanvi de bones pràctiques de gestió entre empreses i organitzacions. A l'edició d'enguany sobre “Adaptació àgil i nous models de negoci com a reacció a una crisi global" es van presentar un total 16 organitzacions candidates de les quals es van seleccionar cinc empreses finalistes.

Les empreses finalistes han estat:

– Càritas Bizkaia per la seva iniciativa: tecnologia al servei de les persones més vulnerables, perquè ningú es quedi enrere.

– Arteman Komunikazioa, per la seva iniciativa Subhasta virtual de bestiar: fita per al primer sector.

– IFEMA Madrid, per Fruit Attraction LIVEConnect: transformació d'un esdeveniment firal professional tradicional basat exclusivament en el presencial, a un nou model híbrid i digital.

–Norteña de Aplicaciones y Obras, S.L., per la seva adaptació àgil com a reacció a la crisi global del Covid.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0185 segons. IDI versió 3.2.0-dev