Noticas IDI

Un negoci de menjars preparats cerca el relleu empresarial a través de Reempresa

El mercat de Reempresa de les Illes Balears compta amb una nova empresa cedent que cerca un relleu en la gestió empresarial. Es tracta d’un negoci de menjars preparats que actualment es dedica a la venda de productes crudivegans. L’establiment té una clientela molt fidelitzada i consolidada en una de les places amb més carisma de la ciutat de Palma. El local té llicència de menjars preparats.

L’IDI va posar en marxa el passat mes de febrer el programa Reempresa, un model innovador d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. L’objectiu és evitar més tancament de negocis per falta d’un relleu que en pugui agafar el testimoni. A més, Reempresa també suposa una oportunitat per a les persones que volen iniciar un projecte empresarial, ja sigui perquè estan a l’atur o volen autoocupar-se i convertir-se en el seu propi cap.

Des de l’IDI, es firmen acords amb diferents municipis de les Illes Balears perquè puguin oferir aquest programa a les seves empreses i emprenedors, i comptar així amb un gran mercat de cedents i reemprenedors.

Consultau els detalls de l’empresa cedent.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0250 segons. IDI versió 3.2.0-dev