Noticas IDI

La presentació de la Ruta del Llonguet inaugura els actes de la Setmana del Pa

La presentació de la Ruta del Llonguet ha inaugurat aquest matí els actes de la Setmana del Pa organitzada per l’IDI i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

La Ruta del Llonguet, fruit de la col•laboració de l’Ajuntament de Palma amb l’Associació de Forners, comptarà enguany amb 35 forns, i començarà el proper dimecres 13 d’octubre fins al 15 de desembre. La presentació ha comptat amb la participació del secretari autonòmic de Sectors Productius i Memòria Democràtica, Jesús Jurado, el director general de Comerç, Miquel Piñol, el batle de Palma, José Hila, i el gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, Pep Magraner.

La ciutadania podrà consultar quins són els forns inscrits a la Ruta a través de l'aplicació de "Pa d'aquí, forn i tradició", una millora que es va introduir l'any passat gràcies a la col•laboració de l’IDI. L'aplicació permet, a més, geolocalitzar els fons i conèixer les dades de contacte de l'establiment, l'horari de venda i quines són les seves especialitats

Els establiments inscrits a la Ruta oferiran un llonguet diferent cada semana amb una beguda per un preu tancat de 3 euros.

La Ruta del Llonguet ha estat el primer acte que s’ha celebrat al Quiosc de la Plaça de l’Olivar amb motiu de la Setmana del Pa, que enguany té com a objectiu difondre els beneficis nutricionals del pa i els establiments a la marca de garantia “Pa d’Aquí, forn i tradició”. Així, s’ha elaborat conjuntament amb el Col•legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears un full informatiu per difondre les característiques beneficioses d’incorporar el pa a la dieta, sobretot les variants integrals i de pagès, i durant tota la setmana se’n farà difusió a través de les xarxes socials.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0240 segons. IDI versió 3.2.0-dev