Noticas IDI

ExposabyIDI permet l’actualització de l’espai expositiu de productes locals de Dismavi

L’empresa familiar Dismavi, especialitzada en vins mallorquins, ha estat una de les participants a l’edició 2021 del programa ExposabyIDI, que impulsa la creació d’espais d’exposició de productes locals a les empreses industrials.

En aquest cas, Dismavi necessitava dissenyar l’espai d’exposició dels producteslocals a la nova botiga de Santanyí. El resultat ha estat un projecte molt respectuós amb el local de la botiga, carregat de caràcter i identitat, amb murs irregulars encalcinats, murs de pedra i marès vist, terres de pedra natural i sostres de bigues de fusta antigues. En definitiva, s’ha projectat una arquitectura nua. S’ha dissenyat una distribució clara, fluïda, flexible i reticular, que implica al client visitar el major nombre de prestatgeries. S’hi ha incorporat també una zona de tast.

El públic objectiu majoritàriament estranger però resident per la zona reforça també la necessitat d’un disseny natural, que respiri aires locals. S’han utilitzat sobretot materials nobles i locals per dotar de personalitat i naturalitat a l’espai, i incentivar el valor del producte artesanal que té l’empresa. El taulell apareix com a element anecdòtic realitzat amb el reciclatge de les pròpies caixes de vins.

L’objectiu d’ExposabyIDI és incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes en el sector industrial. A més, també es fomenta la incorporació de la cultura de la innovació i el disseny a la indústria balear. Per això, es proposa a les empreses la creació d’un espai atractiu en el qual mostrar als consumidors els productes elaborats.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0255 segons. IDI versió 3.2.0-dev