Noticas IDI

Foro ADR i ENISA organitzen el Fòrum de l'Ecosistema Emprenedor a Espanya

L’IDI ha participat avui en el Fòrum de l’Ecosistema Emprenedor a Espanya, organitzat conjuntament per l'Associació Espanyola d'Agències de Desenvolupament Regional, Foro ADR, juntament amb l'Empresa Nacional d'Innovació, ENISA. Ha estat una trobada de reflexió i debat sobre l'ecosistema emprenedor i el nou escenari social en el qual vivim, amb l’objectiu d'inspirar i definir algunes de les solucions que necessita l’emprenedoria a nivell nacional.

Aquesta iniciativa és fruit de la feina del grup de treball d’emprenedoria del Foro ADR, coordinat pel cap de servei d’Emprenedoria i Talent Empresarial de l’IDI, Pere Jiménez. Un de les propostes de l’equip era organitzar una trobada com el fòrum, similar a les que ja es duen a terme a altres comunitats autònomes com Balears, per potenciar la col·laboració entre entitats públiques de l'ecosistema emprenedor nacional i els ADR.

Aquest fòrum ha estat un espai de pensament sobre la situació de l'ecosistema d'emprenedors i empreses a Espanya, i ha servit per contrastar propostes i idees que contribueixen al desenvolupament de l'activitat de les empreses.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0232 segons. IDI versió 3.2.0-dev