Noticas IDI

Les empreses químiques proposen incrementar la sostenibilitat en el sector

El clúster de la indústria química de les Illes Balears, CliQIB, ha realitzat avui amb el suport de l’IDI un workshop enfocat a proposar la transformació de les pimes regionals dedicades a la producció de detergents, biocides i altres productes per a la higiene en empreses més sostenibles, potenciant el concepte de la reducció de la petjada de carboni i posant en valor el producte Km 0 (destinat a mercat domèstic regional). L’objectiu també ha estat obrir les portes a possibilitats d’exportació de productes químics per a la neteja, més sostenibles i amb una logística més adient a les dimensions de les empreses locals.

Durant la jornada, s’ha explicat el programa Indústria Local Sostenible que properament posarà en marxa l’IDI, així com les empreses Baula, Angel 24 y Anysolutions han compartit exemples de creació de nous mercats. Finalment, Paula Plaza ha dinamitzat el debat entre els assistents. 

Per al clúster, aquesta jornada ha estat una bona iniciativa per recuperar durant el 2022 el mercat de productes de neteja i desinfecció en el mercat regional, així com obrir també una potencial millora tecnològica que permeti una logística sostenible i la internacionalització.

FEDER

Pàgina carregada en 0.1160 segons. IDI versió 3.2.0-dev