Noticas IDI

Nova convocatòria dels Premis EmprenedorXXI per a empreses innovadores

Avui s’ha obert la convocatòria per a la 15a edició dels Premis EmprenedorXXI, que cerquen innovadors i innovadores del quinze. És a dir, joves empreses que, havent tingut èxit en les primeres etapes de desenvolupament, tenen al davant un ambiciós pla de creixement, i són capaces de generar riquesa per al territori, els empleats i els clients.

Els Premis EmprenedorXXI repartiran més de 700.000€ en premis en aquesta edició. A més, ofereixen l’oportunitat d’assistir a programes de formació en alguns dels principals pols d’innovació del món i la possibilitat d’establir networking a escala internacional.

Des que es van crear fa 15 anys, els Premis EmprenedorXXI han premiat més de 350 empreses i han invertit més de 6,7 milions d’euros en premis i accions a Espanya i Portugal.

En aquesta edició, es lliuraran 19 premis de 6.000 € a les empreses amb més impacte a la seva regió: 17 a Espanya i 2 a Portugal. A més, es guardonaran amb 25.000 € les empreses que presentin les propostes més innovadores per solucionar els principals reptes socioeconòmics: CiutatXXI, ViuXXI, LlavorXXI, PlanetaXXI, BancaXXI i SilverXXI.

El termini d’inscripció estarà obert fins al 3 de desembre i es farà en format en línia a la pàgina web. Per a més informació, consultau www.emprenedorxxi.cat

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0218 segons. IDI versió 3.2.0-dev