Noticas IDI

ExposabyIDI dissenya un punt per impulsar la venda del producte local al Forn des Port de Sóller

El Forn des Port, al municipi de Sóller, és una empresa familiar i tradicional fundada l’any 1931, i que elabora el pa i derivats en el seu obrador. Aprofitant una reforma al local que tenen al Port de Sóller, ha participat en el programa ExposabyIDI per crear un punt per millorar i impulsar la venda de producte local.

El disseny proposat per ExposabyIDI se centra bàsicament a aplicar tècniques de marxandatge visual per acompanyar millor el producte local, perquè sigui més competitiu i així aconseguir més vendes. En aquest sentit, s’ha pintat de gris tot el fals sostre tècnic per transformar la seva aparença i influència psicològica negativa, i els murs perimetrals del solar. Cal destacar que el gris és el color més neutre que destaca i acompanya millor els productes a exposar, a més de tenir un caràcter revalorador natural.

El final del local es de color blanc pur per aconseguir l’efecte «llanterna», que funciona com a reclam intencionat. Per reforçar la circulació fluida cap a aquesta àrea, la corredissa existent es converteix en un llenç amb tres fotografies antigues de la propietat, un punt d’atenció que demostra la professionalitat de l’empresa.

A la zona de l’entrada se situa quasi tot el producte local, per això es tracta aquest espai amb molta amabilitat, revestint el mobiliari de fusta natural clara. Darrere el taulell es col·loca el logotip de l’empresa, retallat amb fusta i detalls en vinil, per actuar psicològicament en el record del comprador.

El programa ExposabyIDI impulsa la creació d’espais d’exposició de productes a les empreses industrials. L’objectiu és incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes en aquest sector. A més, també es fomenta la incorporació de la cultura de la innovació i el disseny a la indústria balear. Per això, es proposa a les empreses industrials la creació d’un espai atractiu en el qual mostrar als consumidors els productes elaborats.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0226 segons. IDI versió 3.2.0-dev