Noticas IDI

La setmana mundial de l'emprenedoria comptarà amb més de 35.000 esdeveniments de 180 països

Del 8 al 13 de novembre, se celebrarà la Global Entrepreneurship Week (GEW) durant la qual milers de persones participen en activitats i esdeveniments organitzats per més de 20.000 organitzacions de 180 països amb l'objectiu de connectar emprenedors, possibles col·laboradors, mentors i inversors.

Impulsada per la Fundació Kauffman, la GEW donarà especial importància a quatre temes clau per a l'ecosistema emprenedor d'interès global: educació, ecosistemes, inclusió i política.

GEN preveu que enguany la setmana de l'emprenedoria tingui una  partició de més de 20.000 organitzacions de l'ecosistema emprenedor que organitzen més de 35.000 esdeveniments en 180 països.

Encara que GEW només es duu a terme una setmana a l'any, les connexions realitzades són duradores. La campanya serveix com una oportunitat per col•laborar i interactuar amb organitzacions i individus per celebrar i visibilitzar l’emprenedoria, mostrar a les persones el camí per emprendre, ajudar-les a començar i facilitar l'accés al capital i els recursos que necessiten per tenir èxit.

Informació i inscripcions

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0225 segons. IDI versió 3.2.0-dev