Noticas IDI

Obert el termini d'inscripció al programa Explorer 2022 per a joves creatius, amb inquietuds i amb idees innovadores

Explorer és un programa gratuït de suport a l'emprenedoria on durant dotze setmanes s'oferirà formació i accés a una comunitat global per desenvolupar i validar una idea de negoci.

Explorer aportarà les eines necessàries perquè els participants siguin capaços de desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible i que tingui en compte els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides. El programa està dissenyat per adaptar-se al nou context que estam vivint. La formació combinarà activitats en línia amb altres presencials que es duran a terme a l'Explorer Space.

El programa està adreçat a joves d'entre 18 i 31 anys creatius, amb inquietuds i amb idees innovadores que vulguin posar-les en marxa i crear un impacte positiu en el món. Durant l'etapa d'aprenentatge, de dotze setmanes de durada, els participants disposaran d'un coordinador que els guiarà durant tot el programa a través de sessions presencials i virtuals. A més, cada participant comptarà amb un mentor amb àmplia experiència en el món empresarial que li oferirà suport i orientació personalitzada durant tot el programa. Aquest programa es du a terme a diferents indrets d'Espanya; a les Illes Balears es desenvoluparà des del centre Explorer Universitat de les Illes Balears Space.

Entre els beneficis de participació destaquen la validació de la idea amb la qual s’aplica al programa: es podrà verificar si es pot convertir en un negoci viable i l'Explorer Trip: experiència intensiva d'immersió i formació a Europa per a 10 projectes seleccionats a Llatinoamèrica i Portugal i per al projecte seleccionat a cada Explorer Space a Espanya. Es tracta d'un viatge d'una setmana de durada a l'estiu del 2022 a l'European Innovation Academy de Porto, Portugal, per als projectes seleccionats com a 'Explorer Fellows'.

Les persones interessades a participar-hi s'han de registrar a la plataforma Santander X i presentar el seu projecte al formulari Explorer abans de dia 9 de desembre.

Més informació, aquí.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0243 segons. IDI versió 3.2.0-dev