Noticas IDI

El Palma International Boat Show torna a les dates tradicionals d’inici de la temporada nàutica

La propera edició de la fira se celebrarà al Moll Vell de Palma del 28 d’abril a l’1 de maig de 2022.

La fira nàutica Palma International Boat Show tornarà en la propera edició a les dates tradicionals d’inici de temporada. Així, el certamen se celebrarà del 28 d’abril a l’1 de maig de 2022 al Moll Vell de Ciutat. Organitzen la fira l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) —organisme dependent de la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica—, i Balearic Yacht Brokers Association (BYBA).

S’ha de recordar que la passada edició es va haver d’ajornar al mes de juny a causa de la pandèmia, i va ser la primera fira del sector que es va celebrar de forma presencial després de la COVID-19.

L’organització de la fira ja ha iniciat les tasques de comercialització de l’espai del Moll Vell, i està previst que continuïn fins al proper mes de març, quan es podran tancar els participants al Palma International Boat Show. Per tal de promocionar aquesta nova edició, s’ha dissenyat una nova web (www.palmainternationalboatshow.com) a través de la qual les empreses interessades poden fer la sol•licitud de participació i on les persones que vulguin visitar la fira trobaran tota la informació d’interès.  

El Palma International Boat Show converteix les Illes Balears en centre neuràlgic de la nàutica professional i d’esbarjo, i acull presentacions a escala mundial de nous productes d’una indústria considerada estratègica per a l’economia de les Illes Balears. A més de l’oferta d’embarcacions noves, equipament i serveis nàutics, la fira compta amb una gran exposició de iots de més de 24 metres d’eslora i una àrea destinada a empreses de reparació i manteniment d’embarcacions.

La passada edició del Palma International Boat Show va tenir 227 expositors i més de 185 embarcacions a la mar, repartits en més de 80.000 metres quadrats de recinte firal.

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0262 segons. IDI versió 3.2.0-dev