Noticas IDI

El programa ExposabyIDI crea espais expositius per mostrar i donar valor al producte industrial local de les Illes Balears

L’IDI posa en marxa una altra convocatòria del programa ExposabyIDI per crear espais expositius que donin visibilitat al producte industrial de les Illes Balears i contribuir així a millorar la seva competitivitat i innovació. L’objectiu és la incorporació del disseny com a eina per posar en valor els articles elaborats a les diferents Illes. Així, fins a deu empreses podran participar enguany en el programa, a través del qual obtindran un assessorament personalitzat de l’IDI que visitarà l’espai, n’analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l’àrea on s’exposarà el producte local.

El programa, totalment gratuït, contribueix a fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial, així com actualitzar la imatge del producte local a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes. A més, també s’impulsa la professionalització del sector amb la incorporació de la figura del dissenyador d’interiors, amb els seus beneficis i fets diferenciadors, necessaris a tenir en compte en l’estratègia d’una empresa.

Fins al moment, un total de 18 empreses de sectors com hàbitat, moda o agroalimentari ja han participat a les anteriors convocatòries d’ExposabyIDI, amb un grau de satisfacció molt elevat. Els interessats es poden inscriure en el programa a partir d’avui i fins al dia 30 de desembre a la web www.idi.es.

El projecte Exposa és una acció del Pla d’Indústria. Concretament, s’emmarca dins la línia d’acceleració tecnològica, modernització i innovació, que fomenta la incorporació del disseny com a element de modernitat i millora competitiva de les empreses industrials de les Illes Balears.

Informa-te'n!

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0259 segons. IDI versió 3.2.0-dev