Noticas IDI

Jornada per fomentar la reducció de la petjada de carboni entre les empreses i donar a conèixer les ajudes existents

L’IDI organitza una Jornada a la Sostenibilitat Industrial amb l’objectiu de fomentar la reducció de la petjada de carboni entre les empreses i donar-los a conèixer les ajudes econòmiques existents per aconseguir-ho.

Partint de la idea de que fins ara la sostenibilitat era una opció, però ara ja és responsabilitat de tots, l’IDI ha iniciat diversos projectes per acompanyar i assessorar les empreses en el camí cap a la sostenibilitat. Una d’aquestes primeres accions és l’organització d’aquesta jornada que es durà a terme el proper 15 de desembre a partir de les 9.30 h a la sala d’actes de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica.

Els assistents a la jornada, totalment gratuïta, aprendran en què t’afecta avui el canvi climàtic, com calcular la petjada de carboni de l’empresa, i els ajuts econòmics existents per impulsar la sostenibilitat.

Incripcions

S’ha preparat una jornada completa durant la qual es coneixeran els conceptes envers la sostenibilitat, amb un excel•lent cas d’èxit a càrrec de Navantia, la informació sobre el Registre Balear de Petjada de Carboni i el Registre de Miteco, així com els ajuts que es poden sol•licitar.

Consultau el programa complet

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0215 segons. IDI versió 3.2.0-dev