Noticas IDI

L’IDI presenta les bones pràctiques de l’Espai COVID i el pla d’empresa en línia al XX Foro Anual ADR

L’IDI, com a Agència de Desenvolupament Regional de les Illes Balears, participa en el XX Foro Anual ADR, que se celebra els dies 1 i 2 de desembre a Cartagena.

Durant les dues jornades, l’IDI ha presentat com a bones pràctiques l’Espai IDI COVID i el pla d’empresa en línia. El primer projecte, que es va dur a terme durant els mesos més durs de la pandèmia i confinament, tenia com a objectiu fer una plataforma col•laborativa per identificar per una banda les necessitats tant del sector sanitari com d'altres sectors productius essencials, els requeriments sobre equips de protecció i altres productes d'higiene, i per altra banda les solucions que a curt termini podien oferir les empreses productores de les Illes Balears. Aquest projecte, que va tenir molt èxit, va ser la llavor d’altres que es posaran en marxa el proper any.

Pel que fa a l’eina d’elaboració del pla d’empresa en línia, emmarcat dins el servei d’atenció a l’emprenedoria iemprèn, permet dissenyar un pla d’empresa complet, amb tutorització i assessorament per part de l’IDI. Amb un accés gratuït i senzill, el pla d’empresa permet modificar el projecte per adaptar-lo a les necessitats del moment.

Una de les novetats d’aquest Foro Anual ADR és que s’emmarca dins de la Conferencia Internacional de Diplomàcia Comercial sota el títol “Connectant oportunitats en un món digital”. A més, també s’han organitzat diferents grups de treball sobre finançament cap a la innovació sostenible, emprenedoria, i digital innovation hubs.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0191 segons. IDI versió 3.2.0-dev