Noticas IDI

Pollença reprèn les visites escolars als establiments del municipi del programa Comerç i Escola

Pollença reprèn les visites escolars als comerços del municipi, emmarcades dins el programa Comerç i Escola de l’IDI. L’alumnat de primer de Primària del CC Montision ha conegut de primera mà la botiga Llobera Llar i Decoració amb l’objectiu d’apropar els més petits al teixit comercial del municipi.

Comerç i Escola és un programa que pretén que l’alumnat conegui les característiques més significatives del comerç del municipi, valori la diversitat dels comerços de l’entorn, així com la varietat de productes i serveis que ofereixen. A més, es vol aconseguir que els nins i nines siguin capaços d’elaborar criteris per consumir de manera activa, crítica i responsable.

Comerç i Escola presenta una proposta didàctica a partir de vàries actuacions coordinades. En primer lloc, es planteja una visita guiada als comerços del municipi, durant la qual els alumnes coneixen també els diferents oficis dels comerciants. El recorregut pot incloure no tan sols els negocis tradicionals sinó també les botigues més innovadores de la localitat. Per una altra banda, els nins treballen a l’aula un material didàctic preparat per l’IDI que permet als més petits fer feina amb les diferents tipologies de comerços relacionant-los sempre amb els de la seva localitat, així com conscienciar-los sobre la importància de conèixer el ventall de possibilitats que ofereix el comerç de proximitat.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0240 segons. IDI versió 3.2.0-dev