Noticas IDI

El CEX publiquen una nova guia d’integració dels ODS en la gestió empresarial

La integració dels ODS en la gestió empresarial és la temàtica de la nova guia editada pels centres d'excel·lència CEX i coordinada per l'IDI, amb col·laboració de la consultora Pràctica ODS.

La publicació és un recurs molt pràctic per a totes les organitzacions empresarials que vulguin conèixer les passes d’integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, i intentar així tenir un impacte positiu en l’entorn social, econòmic i ambiental. A més d’aquest resum, la Guia consta de tots els casos d’èxit de les empreses finalistes als Premis CEX 2020, organitzats per l’IDI i dedicats precisament a l’intercanvi d’experiències en la integració dels ODS en la gestió de les organitzacions.

L’empresa guanyadora va ser Suez Idam Bahía de Palma, però també es poden consultar les experiències de la resta de finalistes: Centro de Formación Somorrostro, Grupo Sorolla Educación, Red de Parques Tecnológicos  de Euskadi, i Taisi.

L’Associació de Centres Promotors de l’Excel·lència (CEX) és una organització creada per les diferents entitats autonòmiques dedicades al desenvolupament de la cultura de la qualitat, la innovació i l’excel·lència en la gestió empresarial, amb la finalitat d’unir esforços i aconseguir els seus objectius de forma conjunta i coordinada.

- Descarragau-vos la guia.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0242 segons. IDI versió 3.2.0-dev