Noticas IDI

Nova convocatòria de Kit Digital destinada a empreses i persones autònomes

El Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital ha publicat el programa KIT DIGITAL, iniciativa que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital: https://www.acelerapyme.gob.es/kit-digital

El programa es desenvoluparà durant el període 2022-2023, durant el qual es llançaran diverses convocatòries d'ajudes dirigides als diferents segments de pimes i autònoms.
El programa es divideix en 2 parts:

1. Empreses/Pimes i autònoms

A través d'aquest programa es proporcionarà a les empreses un bo de digitalització que podran utilitzar per comprar solucions digitals ja disponibles en el mercat en àmbits com l'elaboració i gestió de pàgines web, presència a Internet, comerç electrònic, gestió de clients, ciberseguretat, gestió de proveïdors i oficina digital, entre d’altres.

Beneficiaris:

I. Petites empreses d'entre 10 i menys de 50 treballadors (12.000 euros)
II. Petites empreses o microempreses d'entre 3 i menys de 10 treballadors (10.000 euros)
III. Petites empreses o microempreses d'entre 0 i menys de 3 treballadors (2.000 euros)

Està previst que el Kit Digital per a petites empreses d’entre 10 i 50 treballadors es pugui sol·licitar a finals del mes de gener. La resta de programes es duran a terme durant l’any 2022.

2. Consultores i empreses d'àmbit tecnològic

Les consultores i empreses tecnològiques que vulguin participar en la convocatòria per assessorar les empreses que sol·licitin el KIT DIGITAL ja es poden donar d’alta a https://sede.red.gob.es/

D'altra banda, les pimes i autònoms podran accedir a les diferents línies d'ajuda a través de diferents programes d'actuació que pots consultar en la web habilitada a aquest efecte dins de la web ACCELERA PIME.

Per a més informació podeu clicar sobre el següent enllaç: Cambra de Comerç de Mallorca.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0198 segons. IDI versió 3.2.0-dev