Noticas IDI

Alpha DaRT™, un tractament per al càncer és el guanyador del Premi QIA 2021

La fase internacional dels Premis Quality Innovation Award 2021 premien el tractament contra el càncer Alpha DaRT™ a la categoria innovació d'innovacions (teràpia de radiació amb emissors alfa difusors) d'Alfa Tau Medical, Ltd. d'Israel. Alpha DaRT, una nova tecnologia de radiació que pot tractar càncers recurrents, metastàsics i localment avançats. En comparació de les teràpies de radiació existents, és molt eficaç, segura i tolerable per als pacients.

Al concurs han participat un total de 561 projectes innovadors dels quals els 25 millors han estat reconeguts i premiats. Els guanyadors van ser elegits per les Associacions Nacionals de Qualitat, entre les quals l'Associació Nacional de Centres Promotors de l'Excel·lència (CEX) de què l'IDI és membre. Com sempre, els guanyadors del Premi a cada categoria van passar una estricta metodologia d'avaluació basada en el seu valor de novetat, usabilitat, aprenentatge, orientació al client i efectivitat. Els guanyadors van ser elegits per les associacions nacionals de qualitat participants a través d'un rigorós procés de votació.

Empreses espanyoles premiades a la fase internacional per categories

- Innovació potencial:

- Medicsen, amb el projecte: Pàncrees artificial no invasiu per a la diabetis que administra insulina amb un pegat sense agulles.

- Innovació al sector sanitari:

- Inycom, amb el projecte: Sistema CADIA d'anàlisi d'imatges mèdiques amb tècniques d'intel·ligència artificial per detectar diverses patologies.

- Innovació al sector educació:

- Edelvives, amb el projecte: Go STEAM, aprenentatge integrat basat en competències a totes les escoles, des de l'escola bressol fins a secundària.

- Centro culinario Vasco: Impulsant la formació i innovació culinària a nivell universitari.

- Innovació al sector públic:

-Euskadi Vivienda y Suelo, S.A., amb el projecte: VISESA, com a finestreta única per a l'administració, contractació i supervisió tant del disseny com de l'execució de la rehabilitació sota el model clau en mà, així com l'administració del finançament per compte dels beneficiaris.

- Innovació empresarial (micro i start-ups)

- Ega Solutions,S.L.: Complet sistema de gestió d'informació de traçabilitat per a indústries d'alt valor afegit.

- COCUUS, amb el projecte: Mimethica, la primera plataforma Food-Tech que uneix múltiples Tecnologies i ingredients propietaris (bio-tinta/bio-gels) per a la formulació de nous aliments

- Innovació empresarial (petites i mitjanes empreses):

- Comercialitzadora la Rioja Alta, S.L: Sistema innovador d'intel·ligència artificial per al control de qualitat i traçabilitat i seguretat alimentària.

- Atria Innovation, amb el projecte: SIARA, sistema d'IA per a la identificació i la classificació de residus mitjançant Visió per ordinador.

Recordar que aquesta competició internacional, creada a Finlàndia el 2007 per Excellence Finland, cerca impulsar projectes innovadors de les empreses i organitzacions públiques per tal de compartir experiències i donar projecció als millors, per incrementar la competitivitat dels països participants.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0190 segons. IDI versió 3.2.0-dev