Noticas IDI

Conveni entre l’IDI i l’EOI per impulsar l’ocupació i la digitalització de la indústria

L’IDI ha signat un conveni amb la Fundació EOI (Escuela de Organización Industrial) en el marc de l’impuls de l’ocupació, la digitalització de la indústria i el creixement empresarial de les pimes. Entre les actuacions previstes durant la vigència d'aquest acord, destaca el programa Activa, una iniciativa orientada a la transformació de les pimes a través de diferents accions: el foment la digitalització de la indústria a través de l'assessorament empresarial, la conscienciació i l'auditoria en ciberseguretat, l'impuls al creixement empresarial a través d'un acompanyament, i el suport a les startups a través del finançament de proves de concepte sobre reptes tecnològics.

A més, l'acord contempla la posada en marxa de programes de capacitació digital i de noves professions per tal d'impulsar l'ocupació, especialment entre els joves i les persones aturades de llarga durada. També es duran a terme accions destinades a treballadors ocupats a pimes de diferents sectors d'activitat per facilitar la transició verda i digital de les empreses.

Per una altra banda, es volen desenvolupar actuacions emmarcades en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) com el programa de capacitats emprenedores, orientat a l'acceleració d'emprenedors innovadors, o el Programa Bandera centrat en l'organització/atracció d'esdeveniments en l'àmbit de l'emprenedoria. Cal destacar també el programa d'atracció de talent femení, enfocat al desenvolupament de talent de dones emprenedores, o el programa de capacitats per al creixement, orientat al creixement empresarial.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0200 segons. IDI versió 3.2.0-dev