Noticas IDI

Un total de deu empreses donaran visibilitat al producte local gràcies a la millora de l’espai expositiu

Un total de deu empreses participaran enguany per primer cop a ExposabyIDI, un programa que crea espais expositius per donar visibilitat al producte industrial de les Illes Balears i contribuir així a millorar la seva competitivitat i innovació. Una de les novetats d’aquesta edició és que, per primer cop, empreses de Menorca i Eivissa s’han apuntat al programa. En el cas de Menorca, els participants pertanyen al sector moda i bijuter. Pel que fa a Eivissa, les empreses són d’agroalimentació i moda. El total de participants d’enguany pertany al sector agroalimentari, hàbitat, moda i bijuter.

L’objectiu d’ExposabyIDI és la incorporació del disseny com a eina per posar en valor els articles elaborats a les diferents Illes, i els participants obtenen un assessorament personalitzat de l’IDI que visitarà l’espai, n’analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l’àrea on s’exposarà el producte local.

El programa, totalment gratuït, contribueix a fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial, així com actualitzar la imatge del producte local a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes. A més, també s’impulsa la professionalització del sector amb la incorporació de la figura del dissenyador d’interiors, amb els seus beneficis i fets diferenciadors, necessaris a tenir en compte en l’estratègia d’una empresa.

Fins al moment, un total de 18 empreses de sectors com hàbitat, moda o agroalimentari ja han participat a les anteriors convocatòries d’ExposabyIDI, amb un grau de satisfacció molt elevat.

El projecte Exposa és una acció del Pla d’Indústria. Concretament, s’emmarca dins la línia d’acceleració tecnològica, modernització i innovació, que fomenta la incorporació del disseny com a element de modernitat i millora competitiva de les empreses industrials de les Illes Balears.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0207 segons. IDI versió 3.2.0-dev