Noticas IDI

El programa Kit Digital ofereix ajudes a la digitalització per a les pimes

Les petites i mitjanes empreses de Balears d'entre 10 i 49 treballadors podran sol·licitar a partir del 15 del març les ajudes a la digitalització del Programa Kit Digital.

El Kit Digital consisteix en un bo digital amb una quantia econòmica que les empreses podran administrar segons les seves necessitats, triant una o diverses categories de solucions de digitalització ofertes pels agents digitalitzadors adherits. Segons aquestes necessitats, les solucions queden agrupades en 10 categories, cadascuna amb una durada determinada: lloc web, comerç electrònic, gestió de xarxes socials i de clients, business intelligence i analítica, gestió de processos, factura electrònica, oficina virtual, comunicació segura i ciberseguretat.

El termini de presentació de les sol·licituds, que comença el 15 de març a les 11 hores, estarà obert durant 6 mesos o fins que s'acabin els fons. En aquesta primera convocatòria, l'import màxim d'ajuda per beneficiari serà de 12.000 €.

Les sol·licituds s'han de tramitar a través de la seu electrònica de red.es

Els interessats també poden contactar amb l'Oficina Acelera Pyme de Cambra Mallorca per aclarir qualsevol dubte, enviant un mail a jcaldes@cambramallorca.com

Més informació

FEDER

Pàgina carregada en 0.0259 segons. IDI versió 3.2.0-dev