Noticas IDI

Objectiu, igualtat de gènere per crear un món millor

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el proper 8 de març, el Pacte Mundial de Nacions Unides Espanya organitza diferents accions entre les quals es contemplen la realització de dos interessants esdeveniments: el seminari online "Reptes del lideratge femení per a un futur sostenible" que tendrà lloc el mateix dia 8, i un altre interactiu, el "Target Gender Equality LIVE" el proper dia 15.

El tradicional toc de campana per la igualtat de gènere serà el tret de sortida; posteriorment es presentaran els resultats de la II Edició del programa accelerador Target Gender Equality (TGE); i es mostraran amb especialistes multistakeholder quins són els reptes més urgents per trepitjar l'accelerador en la matèria. Inscripció a l'esdeveniment online de dia 8 de març

També es proposa una píndola formativa gratuïta per ajudar a sensibilitzar les vostres treballadores i treballadors en matèria de diversitat, equitat i inclusió donant resposta a dos objectius principals:

  • Conèixer millor els conceptes bàsics en diversitat.
  • Com integrar l'enfocament de diversitat i inclusió a la vostra organització.

Descarregau-vos la documentació.

El punt final a les accions serà l'esdeveniment interactiu "Target Gender Equality LIVE" organitzat per UN Global Compact. Reunirà representants empresarials de tot el món juntament amb líders del govern, la societat civil, el món acadèmic i les Nacions Unides per debatre com el sector privat pot eliminar els prejudicis i desbloquejar el lideratge, l'esperit empresarial i la innovació de les dones per abordar els desafiaments més grans del món. A més tindrà lloc el llançament de la III Edició del programa accelerador TGE. Inscripcions a l'esdeveniment.

Us aninam a totes i tots a consultar els detalls de cada activitat i a participar-hi! 

Principis d'empoderament de les dones (WEP)

Llançat el 2010 per ONU Dones i el Pacte Mundial de l'ONU, els WEP es basen en les normes internacionals del treball i de drets humans, i en el reconeixement que les empreses tenen un interès i una responsabilitat en relació amb la igualtat de gènere i l'empoderament de les dones.

Els Principis d'Empoderament de Dones (WEPs) proporcionen un marc holístic perquè les empreses promoguin la igualtat de gènere i l'empoderament de les dones al lloc de treball, el mercat i la comunitat, i generin resultats positius per a la societat i les empreses. El programa està format per set principis que són el vehicle principal per a la implementació corporativa de la igualtat de gènere de l'Agenda 2030.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0289 segons. IDI versió 3.2.0-dev