Noticas IDI

iemprèn participa al Job Day UIB, un espai de trobada entre empreses i universitaris

El servei d’assessorament empresarial de l'IDI, iemprèn, participa un any més al Job Day de la UIB, que se celebra avui i demà a l’Aula Magna de l’Edifici Arxiduc Lluís Salvador. 

Durant dos dies, els tècnics d’iemprèn donaran a conèixer entre els visitants la formació de creació d’empresa, el coworking del Centre Bit, programes de networking com ferEmpresa, a més d’altres activitats. A més, durant el Job Day també es difondrà el primer Premi Iemprèn per als millors treballs de final de grau i màsters relacionats amb l’emprenedoria, organitzat per l’IDI amb la col·laboració de la UIB, i emmarcat dins la Càtedra iemprèn.

El Job Day, organitzat pel DOIP, proposa de forma anual interessants jornades de tallers, sessions, conferències i debats dedicats a l'orientació laboral. A més, empreses i entitats hi tenen el seu estand informatiu, on presentar-se, deixar-hi currículums i conèixer els perfils professionals que cerquen.

L'objectiu és oferir als assistents la informació i les eines de treball per optimitzar el procés de recerca de feina i l'accés al mercat laboral. Els destinataris són els estudiants de la UIB i titulats universitaris de qualsevol procedència.

Més informació 
 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0198 segons. IDI versió 3.2.0-dev