Noticas IDI

Nova jornada de l’IDI i ENISA per presentar les línies de finançament

L’IDI i l'Empresa Nacional d'Innovació, ENISA organitzen el proper dia 23 de març una jornada en línia per donar a conèixer les línies de finançament 2022, orientades a donar suport a projectes viables i innovadors, siguin de recent creació o consolidats.

Dirigida tant a les pròpies pimes com a aquells agents públics i privats que formen part de l'ecosistema emprenedor i innovador balear, la jornada es tancarà amb una taula rodona que ens acostarà a l'experiència, trajectòria i plans de futur de dues empreses finançades per ENISA.

Després de la jornada es realitzaran entrevistes tècniques individuals d’ENISA amb persones interessades en les seves línies per presentar dubte sobre els projectes. En cas de voler-hi participar, s’ha de sol·licitar a iempren@idi.es. 

Les línies de finançament ENISA donen suport financer a petites i mitjanes empreses que volen impulsar els seus projectes d'emprenedoria innovadora. Estan al costat de projectes empresarials viables a través d'una alternativa de finançament que permeti diversificar les fonts a les quals acudir, per això estan enfocats a donar suport a les petites i mitjanes empreses amb potencial de transformació, que apostin per l'emprenedoria i la innovació.

Programa de la jornada

10.00 h: Benvinguda a càrrec de Mariona Luis, directora gerent de l'IDI i José Bayón, CEO d'ENISA
10.10 h: Presentació del finançament d'ENISA a càrrec d'Alberto Moratiel, responsable de Promoció d'ENISA
10.30 h: Torn de preguntes
10.40 h: Taula rodona a càrrec de:

  • Andrea Gómez, presidenta de Filmarket Hub
  • Cristina Torres, cofundadora de Cocoro
  • Mar Gallardo, cofundadora de Mansion Games

Moderador: Pere Jiménez, cap del servei d'informació i talent empresarial de l'IDI.

11.10 h: Torn de preguntes

Inscripcions

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0285 segons. IDI versió 3.2.0-dev