Noticas IDI

Inca dedica el IX cicle IncaBusiness a l’esport, les Start Ups i el fracàs a les empreses

La IX edició del cicle de conferències d’IncaBusiness, organitzada per l’Ajuntament d’Inca amb la col•laboració de l’IDI, se celebrarà durant els mesos d’abril, maig i juny de 2022.

L’objectiu de les xerrades és apropar a la ciutadania la realitat del món empresarial i les tendències en diferents camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l'estratègia econòmica. Enguany, com a novetat, totes les activitats de divulgació i formació s’agruparan per blocs temàtics. Així doncs, el mes de juny es dedicarà a esport i empresa, el mes de maig a Start Ups i el mes de juny als fracassos empresarials.

D’aquesta manera, el IX cicle de conferències IncaBusiness arranca el 7 d’abril al Centre Bit amb la ponència «Assoleix el teu objectiu i viu una vida plena!», a càrrec de María Fernádez. Durant aquesta xerrada es parlarà sobre com adquirir la determinació i el compromís necessari per assolir els objectius. De forma paral•lela, el mes d’abril es durà a terme també la conferència «Equips amb futur, lliçons de La Roja per millorar les organitzacions» de la mà d’Álvaro Sobrino i Joan Capdevila; i una taula redona sobre esport i empresa.

Després, el 5 de maig, el Centre Bit acollirà la conferència «Els grans desafiaments del management del segle XXI», a càrrec de Xavier Marcet, president de Lead To Change, consultoria especialitzada en estratègia, innovació i transformació per a empreses, administracions i universitats. Durant la seva ponència, Marcet intentarà explicar com han de respondre el Management davant els profunds canvis que s’estan produint en el sector empresarial. Així mateix, el mes de maig també es celebrarà una jornada de networking i formació sobre com crear una Start Up.

Meritxell Bautista Quiñones serà la responsable de tancar aquesta novena edició d’IncaBusiness amb la conferència «Sense por a Goliat», una reflexió en clau femenina de la trajectòria personal i professional de Meritxell Bautista, cofundadora de Fibracat i sòcia de l’AGE. La ponència es celebrarà el 6 de juny, en el Centre Bit.

Seguint la temàtica de juny, aquest mes també es realitzarà una altra activitat formativa sobre la teoria de Rocky i es donarà a conèixer la història d’alguna empresa inquera. D’altra banda, prèviament, dimecres 30 de març, en el Museu del Calçat i la Indústria, també es durà a terme la càpsula «Dona Impuls, dones emprenedores», amb la participació d’Arceli Iranzo, Patricia Caro i Cati Barceló.

Consultau la programació completa d'IncaBusiness

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0264 segons. IDI versió 3.2.0-dev